Welkom bij GBB van der Wal


Glas is een functioneel product. Het biedt bescherming en laat het licht binnenvallen. GBB en Van der Wal zorgen dat het karakter van glas door kleur, vormgeving en bewerking optimaal tot hun recht komt. De beleving van een ruimte wordt aangenamer en de glascreatie is een object om van te genieten.

Het glas ateliers van GBB kijkt verder dan glas alleen: De grote van ons bedrijf maakt dat wij het tempo van (bouw)planningen kunnen volgen. De meer dan 60 jaar ervaring en het kleurrijke vakmanschap resulteren in duurzame en spraakmakende glasprojecten.

GBB Van der Wal

staat al 60 jaar bekend als ‘kleurrijke glasartiesten’.

 

In omvang, werkwijze en expertise is ons glazeniersbedrijf uniek in Nederland.

 

Waarom?

 

Vanwege het hoge niveau van ons werk, zowel qua ontwerp, vakkundige realisatie als plaatsing. Doordat we innovatief zijn in productie- en restauratietechnieken. Door onze leveringsbetrouwbaarheid. Door ons veelzijdige aanbod: van glas-in-lood, glasappliqué, zandstralen, fusing tot brandschilderen, glasverlijming en glasbuiging, nieuw werk inclusief ontwerp en volledige uitvoering tot en met brandschilderingen, zeefdrukwerk en etswerk, en ons restauratiewerk. Vanwege ons ruime assortiment van 700 kleuren mondgeblazen, getrokken en gegoten glas en 5.500 kleuren op afroep beschikbaar. Door onze garantie op de kwaliteit van ons werk en onze producten.

 

En vooral: doordat wij de kunst verstaan om goed te kunnen samenwerken!